O nama

Marnic tim se voli okružiti sa proizvodima koji nas predstavljaju.  Naš ured je ujedno i izložbeni prostor gdje provodimo većinu radnog vremena. Pozvani ste u naš svijet u kojem ćete pronaći inspiraciju kao i mi. Volimo različite stvari koje stvaraju savršenu harmoniju.  Naš radni prostor se konstantno mijenja, uvijek u pokretu, dva koraka ispred. Mi pratimo trendove i također kreiramo naš osobni stil.

 

O tvrtci:

Marnic d.o.o  je tvrtka koja se u posljednjih par godina visoko pozicionirala kao jedna od vodećih u opremanju interijera i eksterijera.

Diljem regije smo poznati kao ekskluzivni dobavljači namještaja za ugostiteljstvo, hotele, apartmane, poslovne prostore, luksuzne interijere te ostale javne i privatne prostore.

 

Od naše široke ponude voljeli bismo izdvojiti luksuzni namještaj različitih brendova, rasvjetu, opremu za noćne klubove, barove te ostale javne prostore, podove, halogene, klasične, retro i LED žarulje te dekorativne dodatke za unutarnje i vanjske prostore.

Kao cijenjeni i pouzdani partneri sa izvrsnim rezultatima i referencama, garantiramo kvalitetan pristup svim budućim klijentima.

 

 

-->

Total Selling Item

234

Total Clients

1560

Total Members

277

All item

15467